Secrid Doubleprotector -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Secrid Doubleprotector

Ei varastossa

SKU: 8116

Secrid Double Cardprotector korttikotelo on kevyt ja käytännöllinen. Korttikotelo on alumiinia ja sinne mahtuu 12 korttia, jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Tästä on helppo valita haluamansa kortti. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.

Secrid-lompakot estävät korttisi langattoman kopioimisen. Uudet RFID/NFC kortit eivät ole turvassa tavallisessa lompakossa. Näissä korteissa on siru ja antenni, jotka mahdollistavat maksamisen ”langattomasti”. Tälläiset kortit voidaan myös kopioida langattomasti jopa metrien päästä, mutta Secrid-lompakon avulla sinun ei tarvitse kantaa tästä huolta. Maksaaksesi turvallisesti langattomasti, työnnä korttia vain noin 3cm ulos kotelosta, jolloin maksaminen onnistuu lähietäisyydeltä, mutta signaali on tarpeeksi heikko estääkseen kopioinnin. 

Lompakon ulkomitat: 9,5cm x 6,2cm x 1,6cm.

Paino: 86g

Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinikotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa
SKU 8116
Brändi Secrid
Takuu 2 vuotta