Suunto Elementum Terra Black Yellow + kumiranneke on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Elementum Terra Black Yellow + kumiranneke

595,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
8009

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Kevätsiivous

Nyt saat Suunto Elementum Terra Black Yellow -rannetietokoneen superhalvalla. Lyömme pakettiin vielä kaupan päälle mustan Suunto Elementum Terra -kumirannekkeen.

Suunto Elementum Terra Yellow kellossa yhdistyy tinkimätön tyyli ja Suunnon vuosikymmenten kokemus tarkkuusinstrumenttien valmistajana. Terra on laatukello, jota ilman seikkailija ei halua olla. Kolhuja kestämään suunniteltu Elementum Terra antaa tarkan tiedon sijainnista niin toimiston hississä kuin vaelluksellakin. Tyylikkään kellon runko on ruostumatonta AlSl 316L -terästä. Heijastamaton ja naarmuuntumisen kestävä safiirikristallilasi suojaa korkeatasoista nestekidenäyttöä. Kello on vesitiivis 100 metriin asti. Red/Black mallissa on musta runko ja nahkaranneke. Nestekidenäytössä ja nahkarannekkeessa on lisäksi myös punaisia yksityskohtia, jotka tekevät kellosta todella näyttävän. Suunto Elementum Terrassa yhdistyvät tinkimätön tyyli sekä Suunnon vuosikymmenten kokemus vaeltamisesta ja kiipeilystä. Terran käyttäjä tietää missä mennään, ollaan sitten kaupungin sykkeessä tai erämaassa. Mittaustulokset voidaan tallentaa korkeuslokiksi, josta selviää matkan aikana saavutettu suurin korkeus. Lisäksi lokeista näkyy kulkemasi matkan kumulatiivinen nousu tai lasku. Yhtä painiketta painamalla seikkailijan kaupunkikello Terra muuttuu 3D-kompassiksi. Edes vauhdikas meno ei vääristä kompassin lukemaa. Kallistuksen kalibroinnin ansiosta tulos on aina tarkka ja virheetön. Suunto Elementum tuotteet toimitetaan postikuluitta!

Terran ominaisuudet

  • Aika, päiväys, hälytys
  • Taustavalo
  • Korkeusmittari
  • Ilmanpaine ja paineen kehitys
  • 3D-kompassi
  • Kronografi
  • Kumulatiivinen nousu ja lasku
  • Loki: viimeiset 8 nousua ja laskua, suurin korkeus
Lisätietoja
SKU 8009
Brändi Suunto
Rungon leveys 45 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Nahka
Rungon väri Musta
Rannekkeen väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.