ASUS ZenWatch 3 älykello

ASUS ZenWatch 3 älykello

Tuotenumero 16750
Hinta: 299,00 €
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Väliaikaisesti loppu (Määrä: 0)
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Asus ZenWatch 3 on kiistatta markkinoiden tyylikkäin älykello. Siinä on laadukas ruskea nahkaranneke, ja mustaksi pinnoitettu runko. Tämä älykello on saatavilla Suomessa vain meidän kauttamme. Android Wear 2.0 päivitys on tulossa 12/7 klo 19:00 Suomen aikaan.

Edistyksellistä tekniikkaa

 • HyperCharge-tekniikan avulla lataat laitteen akun 60 %:iin vain 15 minuutissa
 • ASUS Eco Mode –tilas parantaa akunkestoa jopa 200 %
 • Kätevä magneetilla toimiva latausalusta
 • Maailman ensimmäinen älykello Qualcomm® Snapdragon™ Wear 2100 –suorittimella
 • 25 % parempi energiatehokkuus verrattaessa edelliseen sukupolveen

Joustavaa suunnittelua

 • Yli 50 eksklusiivista ASUS-kellotaulua ja Face Designer –applikaatio
 • Hallinnoi ZenWatchia helposti ASUS ZenWatch Manager –applikaatiolla
 • ZenFit –applikaatio tarjoaa alan johtavan tarkkuuden (95 %) urheilussa ja liikunnassa
 • Käynnistä suosikkiapplikaatiosi kätevästi kustomoitavilla sivunäppäimillä

Ajaton design

 • Yksityiskohtaiset, timanttileikatut kehykset
 • Kevyt ja ohut runko kolmella näppäimellä
 • Viimeistelty ruostumattomalla teräksellä
 • Mukava ja tyylikäs italialainen nahkaranneke

Asus ZenWatch3

ASUS ZenWatch 3:n suunnittelussa on noudatettu perinteisen kellonvalmistuksen perinteitä - käytetyt materiaalit ovat huippuluokkaisia ja design on yksinkertanen, mutta huippuunsa hiottu. Laitteen avulla pysyt ajan tasalla ollessasi liikkeellä, jonka lisäksi se on yksilöllisesti muokattavissa kantajansa näköiseksi. Uuden sukupolven akku- ja lataustekniikan ansiosta ZenWatch 3 pysyy kädessä pitkän aikaa ilman latausta.

ZenWatch3 älykello

ASUS ZenWatch 3 on valmistettu korkealuokkaisesta 316L ruostumattomasta teräksestä – tuloksena on ajattoman kaunis älykello, joka paitsi näyttää upealta, myös tuntuu siltä kädessä. Käytimme laitteen rungossa premium-luokan kovennettua terästä, joka on jopa 82 % perinteistä terästä vahvempaa - ASUS ZenWatch 3 kestää siis arjen käyttöä ilman kulumista.

ZenWatch3 rannekello

Luodaksemme mahdollisimman tyylikkään ja mukavan älykellon, emme halunneet tehdä kompromisseja materiaalivalinnoissa. ZenWatch 3:n ranneke on valmistettu korkealuokkaisesta italialaisesta nahasta, joka tuntuu ja näyttää upealta ranteessa.

Asus ZenWatch 3 älyrannekello

Ensiluokkainen älykello ansaitsee luonnollisesti myös ensiluokkaisen pakkauksen - ZenWatch 3:n pakkaus toimii samalla myös tyylikkäänä suojakotelona kellolle silloin, kun et käytä sitä.

Asus ZenWatch 3

Eksklusiivisen Face Designer -applikaation avulla jokainen pystyy luomaan omannäköisensä kellotaulun ZenWatch 3:lle. Samalla ASUS ZenWatch 3 on maailman ensimmäinen Android Wear -älykello, joka on varustettu kolmella täysin kustomoitavalla sivunäppäimellä.

Saumatonta toimivuutta

Asus Älykello

ZenWatch 3:n integroitu liiketunnistin tallentaa kaikki päivän aktiviteettisi huippuluokkaisella tarkkuudella. Täysin uusittu ASUS ZenFit -applikaatio esimerkiksi laskee askeleesi ja kehottaa sinua nousemaan tasaisin väliajoin, jonka lisäksi se on täysin synkronoitavissa älypuhelinsovelluksemme kanssa. ZenFitin avulla pystyt myös seuraamaan monia tärkeitä kuntoiluun liittyviä asioita, esimerkiksi kävelyä, juoksua, punnerruksia sekä rutistuksia.

Laitteen lataus sujuu helposti magneettisen latausalustan avulla ilman johtoja. ASUS ZenWatch 3 on myös varustettu uuden sukupolven lataustekniikalla, jonka avulla pystyt lataamaan laitteen 60 %:iin vain 15 minuutissa. ZenWatch 3:n sydämenä toimii huipputehokas Qualcomm Snapdragon Wear 2100 -suoritin, joka on suunniteltu erityisesti kompakteille laitteille. Se on jopa 25 % energiatehokkaampi verrattaessa edellisen sukupolven suoritinmalleihin.

Asus Smartwatch

Tuotetiedot

Valmistaja