Casio G-Shock MRG-G1000DC-1A Akagane

Casio G-Shock MRG-G1000DC-1A Akagane

Tuotenumero 21791
Hinta: 3 259,00 €
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Väliaikaisesti loppu (Määrä: 0)
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Casio G-Shock MRG-G1000DC-1A Akagane -rannekelloa on saatu vain 2kpl Suomeen. Se on Casion G-Shock -kellomalliston jykevä lippulaivamalli, jonka runko ja ranneke on valmistettu korkealaatuisesta titaanista. Akagane mallissa on paljon kuparinvärisiä yksityiskohtia. Titaani mahdollistaa sen, että suuresta koostaan huolimatta kello painaa vain 153 grammaa.

Casio G-Shock MRG-G1000DC-1A kellossa on hurja määrä ominaisuuksia. Se pysyy varmasti ajassa, koska se ottaa aikansa GPS -sateliiteista sekä radio-aalloista. Eli tiedät kelloajan heti missäpäin maailmaa oletkin. Sen kalenteri tietää aina montako päivää kuukaudessa on, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitäkään. GPS-paikannuksen sekä radioaaltojen yhdistelmällä se pystyy päättelemään pitääkö kello olla kesäajassa, ja tähän ei muut vastaavat kellot pysty. Kellosta näet halutessasi kahden eri aikavyöhykkeen ajan samanaikaisesti. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi, jota pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Super LED -taustavalo takaa käytettävyyden myös pilkkopimeässä, ja lisäksi kellotaulun indekseissä ja viisareissa on poikkeuksellisen hyvin pimeässä hohtavat Neo-Brite -insertit. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muutakuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200m saakka. Kello saa lisäksi käyntivoimansa auringon valosta, joten paristoa ei tarvitse vaihdella.

Muita ominaisuuksia: LED-taustavalo, maailmanaika, ajastin, ajanotto, lentotila, hälytys, alhaisen varauksen ilmaisin, virransäästötila sekä ikuinen kalenteri. Kellon rungon leveys on 49,8mm ja paksuus 16,9 mm. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimintetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tuotetiedot

Valmistaja
Valmistaja
Kategoria
Miesten kellot
Koneisto
Eco-Drive / Solar
Lasi
Safiirilasi
Materiaali
Titaani
Muoto
Pyöreä
Ominaisuudet
Ajanotto / Kronografi
Herätys
Maailmanaika
Multifunction
Perpetual
Päivyri
Radio-ohjattu
GPS-aika
Ranneke
Titaani
Rannekkeen väri
Hopea/harmaa
Rungon leveys
50
Rungon väri
Hopea/harmaa
Taulun väri
Musta
Vesitiiveys
200m / 20atm
Väri
Hopea
Musta