Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000D-1A2ER

Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000D-1A2ER

Tuotenumero 19713
Hinta: 1 525,00 €
Ovh.: 1 795,00 €
Säästä 270,00 € (15%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Varastossa (Määrä: 1) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000D-1A2ER on äärimmäisiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön tarkoitettu Casio MT-G eli Metal Twisted G-Shock. Rannekello kestää iskuja, latautuu valosta ja saa aikansa GPS signaalista sekä radiosignaalista. Mallissa tummanharmaa taulu.

Casio MT-G kello saa aikansa sekä radiosignaalista, että GPS signaalista, ja pysyy näin paremmin oikeassa ajassa kuin normaali rannekello. Sen sisuskalut ovat rakennettu Casion kehittelemän TRIPLE G -iskusuojan alle, eli se kestää iskuja, tärinää ja sentrifugaalista voimaa. Sen rannekkeen valmistamiseen on käytetty ruostumatonta terästä ja muovia. Näitä yhdistelelmällä siitä on saatu kestävä, mutta kevyt. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi. Sitä pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Sen kellotaulun indekseissä ja viisareissa on poikkeuksellisen hyvin pimeässä hohtavat Neo-Brite insertit. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muutakuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200m saakka. 

Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000D-1A2ER kellon taulun näet myös pimeässä sillä mallissa on LED-valo. Rannekelloon voi myös asettaa ajastimen sekä hälytyksen / herätyksen. Lisäksi siinä on 1/20 osa sekuntin tarkkuudella mittaava kronografi. Siinä on myös maailmanaika ja kaksoisaikaominaisuus, eli voit asetta kelloon kaksi aikaa, toiseksi kotimaasi ajan, ja toiseksi vaikka lomakohteesi ajan. Se kertoo sinulle kun paristo alkaa olla lopussa, ja voit asettaa sen koska vain virransäästötilaan. GPS vastaanoton taki kellon voi myös asettaa lentotilaan. Sen akku kestää täydellä latauksella noin 7 kuukautta. Kellon leveys on 54,,7 mm ja paksuus 16,9 mm ja se painaa 198g. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tuotetiedot

Valmistaja
Valmistaja
Kategoria
Miesten kellot
Koneisto
Eco-Drive / Solar
Lasi
Safiirilasi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Muoto
Pyöreä
Ominaisuudet
GPS-aika
Ajanotto / Kronografi
Herätys
Maailmanaika
Multifunction
Perpetual
Päivyri
Radio-ohjattu
Ranneke
Kovamuovi
Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri
Hopea/harmaa
Taulun väri
Harmaa
Vesitiiveys
200m / 20atm
Väri
Harmaa
Hopea