Citizen BZ1006-82E Eco-Drive Bluetooth

Citizen BZ1006-82E Eco-Drive Bluetooth

Tuotenumero 25264
Hinta: 439,00 €
Ovh.: 549,00 €
Säästä 110,00 € (20%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Varastossa (Määrä: 2) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Citizen BZ1006-82E Eco-Drive Bluetooth on Citizenin edistyksellinen Bluetooth kello. Kellossa on perusominaisuuksina hälytys, ajanotto, ikuinen kalenteri, kaksoisaika, päivyri, 12/24h näyttö, lataustason osoitin ja vesitiiveys 100m. Kellon rungon leveys 45mm ja paksuus 14mm. Tämä näyttävä malli on kokonaan musta.

Saadaksesi kaiken ilon irti Citizen Bluetooth kellostasi lataamalla puhelimeesi "Citizen Bluetooth Watch" aplikaation ja yhdistämällä puhelimesi Bluetoothin avulla kelloosi. Kun olet pariliittänyt kellon puhelmeesi siirtyy kello automaattisesti puhelimesi kotiaikaan. Voit aplikaatiosta valita kaupungin, jonka kotiaikaan haluat kellon asettaa. Applikaation kautta pystyt asettamaan kätevästi kelloosi hälytyksen. Hälytyksen voi asettaa eri ajankohdaksi eri päiville. Kello ilmoittaa myös puhelimeen tulevista sähköposteista ja sosiaalisen median notifikaatioista. Voit valita ilmoitustavaksi äänen, värinän tai viisareiden heilutuksen. Vastaavilla tavoilla kello myös ilmoittaa puheluista. Voit applikaatiosta valita, että kenen puheluista kello ilmoittaa. Voit myös etsiä puhelimesi kellon avulla. Painamalla nappia kellosta saat puhelimen päästämään hälytysäänen. Voit myös puhelimen applikaatiosta seurata kellosi lataustasoa ja kellon saamaa valon määrää päivä, viikko ja kuukausitasolla.

Yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

  • Android 5.1-6.0
  • iPhone iOS 9.3-10.1 (optimoitu iPhone 5:lle ja uudemmille)

Citizen Eco-Drive- kellot toimivat valon voimalla ja lataavat käyntivirtaa ympäristöystävälliseen titaani-litium-ioni-akkuun. Yhden vuorokauden käyntiin tarvittava sähköenergia saadaan pitämällä kelloa pari minuuttia valossa. Citizen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tuotetiedot

Valmistaja
Kategoria
Miesten kellot
Koneisto
Eco-Drive / Solar
Lasi
Mineraalilasi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Muoto
Pyöreä
Ominaisuudet
Ajanotto / Kronografi
Herätys
Maailmanaika
Multifunction
Perpetual
Päivyri
Ranneke
Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri
Musta
Rungon leveys
45
Rungon väri
Musta
Taulun väri
Musta
Vesitiiveys
100m / 10atm
Väri
Musta