Fitbit Alta Teal

Fitbit Alta Teal

Tuotenumero 21927
Hinta: 135,00 €
Ovh.: 139,00 €
Säästä 4,00 € (3%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Väliaikaisesti loppu (Määrä: 0)
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Fitbit Alta Teal on vihertävän turkoosi ja kätevän siro aktiivisuusranneke jokapäiväiseen käyttöön. Fitbit Alta on täynnä ominaisuuksia. Se seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi, muistuttaa kun on taas aika liikkua, tunnistaa automaattisesti kun aloitat kuntosuorituksen sekä seuraa untasi. Laitteessa on lisäksi kosketusnäyttö ja se toimii myös kellona. Älykkäiden ilmoitusten avulla Fitbit Alta Teal ilmoittaa saapuvista puheluista, tekstiviesteistä sekä kalenteritapahtumista. Fitbit alta aktiivisuusranneketta on saatavilla 2 eri koko: S (ranteenympärys 14-17cm) ja L (ranteenympärys 17-20,6cm). Laitteen leveys on vain 15mm.

Fitbit Alta Teal mittaa aktiivisuuttasi kellon ympäri. Se laskee askeleesi, mittaa kuljetun matkan, kulutetut kalorit sekä aktiivisetminuutit. Laite muistuttaa sinua, kun olet ollut liian kauan liikkumatta mukavilla muistutuksilla ja onnittelee sinua, kun olet liikkunut. Smarttrack ominaisuuden avulla aktiivisuusranneke tunnistaa, kun alat suorittaa urheilusuoritusta. Se tallentaa tiedot urheilusuorituksia ilman napin painallusta. Fitbit Alta aktiivisuusrannekkeen hallinta tapahtuu ohuen kosketusnäytön avulla. Näyttöä voit muokata esimerkiksi valitsemalla vertikaalisen/horisontaalisen esitystavan tai vaihtamalla erilaisten kellovaihtoehtojen välillä. Laitteen akku kestää jopa 5 päivää lataamatta. Laite seuraa automaattisesti unesi pituutta ja sitä, kuinka hyvin nukut. Laitteessa on lisäksi värinähälytys.

Fitbit Alta Teal toimii parhaiten yhdessä Fitbit App -sovelluksen kanssa. Fittbit App -sovellus on saatavilla yli 200 mobiili laitteeseen Android, iOS ja Windows käyttöjärjestelmiin. Voit tarkistaa yhteensopivuuden täältä. Sovelluksen avulla voit seurata edistymistäsi kohti päivittäisiä tavoitteitasi ja näet pitkän aikavälin edistymisesi. Fitbit laitteet tallentavat unitietojasi ja sovelluksen avulla voit seurata sitä, kuinka hyvin olet nukkunut ja unitrendejäsi. Jos sinulla on useita Fitbit laitteita voit yhdistää ne samaan sovellukseen. Fitbit laitteesi tallentaa treenisi ja voit sen jälkeen tarkastella niitä sovelluksen kautta. Sovellus näyttää statistiikkaa treeneistä, treenejen vaikutsta päivittäiseen aktiivisuuteesi sekä sitä, kuinka olet kehittynyt pitkällä aikavälillä. Uudella sovelluksen Mobile Run ominaisuudella saat enemmän irti juoksemisesta, kävelystä ja vaelluksesta. Mobile Run käyttää puhelimen GPS yhteyttä määrittääkseen kuljettua matkaa, nopeutta ja aikaa. Fitbit app -sovelluksen avulla voit myös seurata painoasi sekä ravinto tietoja. Voit syöttää painotietosi sovellukseen tai käyttää Fitbit Aria älyvaakaa , joka päivittää painotietosi sovellukseen langattomasti. Tämän jälkeen voit seurata painon kehittymistä kätevästi sovelluksesta. Voit tallentaa tiedot jokaisesta joumastasi juomasta sovellukseen ja täten seurata sitä, että saatko tarpeeksi nesteytystä päivän aikana. Voit myös syöttää sovellukseen syömäsi ruuan kalorit tai kaloriarviot, joiden avulla voit seurata kerääntyviä kaloreita ja saat ravintotietoa. Voit asettaa paino ja kalori tavoitteita, joiden toteutimista seuraat kätevästi sovelluksesta. Voit myös käyttää sovellusta tietokoneen kautta jolloin saat tiedot laajemmalle näytölle.

  • Pakettiin sisältyy: Fitbit Alta Teal, latauskaapeli sekä langaton synkronointi mokkula.
  • Sensorit ja komponentit: 3 akselinen kiihtyvyysanturi sekä värinä moottori.
  • OLED kosketusnäyttö
  • Fitbit Alta Teal toimii Lithium-Polymeeri akulla ja akun kesto on maksimissaan 5 päivää. Latausaika akulla 1-2 tuntia.
  • Laite muistaa 5 päivän liikedatan minuutti minuutilta sekä 30 viimeisen päivän kokoomatiedot.
  • Laite toimii -25 - +40 celsiuksen lämpötilavälillä sekä 9144 metrin maxsimikorkeuteen asti. Laite on roiskevesitiivis eli se ei kestä uimista.
  • Laite käyttää bluetooth 4 teknologiaa puhelimen kanssa synkronointiin. Tietokonesynkronointia varten on tietokoneessa oltava usb-portti. Synkronointietäisyys max 6 metriä. Synkronointi vaatii lisäksi internet yhteyden.
  • Fitbit laitteille myönnetään 2 vuoden takuu

Tuotetiedot