Fitbit Blaze Blue

Fitbit Blaze Blue

Tuotenumero 21932
Hinta: 213,00 €
Ovh.: 239,00 €
Säästä 26,00 € (11%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Varastossa (Määrä: 1) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Fitbit Blaze Blue on loistava ja tyylikäs älykelloa aktiiviselle henkilölle. Laite sisältää huippuominaisuuksia, kuten sykkeenmittaus ranteesta, puhelimen GPS paikannuksen hyödyntäminen, värikosketusnäyttö, monilaji harjoittelu, aktiivisuuden ja unen seuranta, puhelimen musiikin hallinta sekä älykkäät puhelu, tekstiviesti sekä kalenteri ilmoitukset. Fitbit Blaze Blue älykelloa on saatavilla 2 eri kokoa: S (ranteenympärys 14-17cm) ja L (ranteenympärys 17-20,6cm). Kellon rungon leveys on 40,13mm. Älykellossa on korkearesoluutioinen värikosketusnäyttö, johon on valittavissa omina eri kellon esitystapoja.

Fitbit Blaze Blue käyttää Fitbitin omaa PurePulse sykkeenmittaus teknologiaa, joka mittaa sykkeen ranteesta. PurePulse teknologian avulla saat paljon hyötyjä irti laitteestasi ilman epämukavaa sykevyötä. Voit seurata treenin ja päivän aikana kulutettuja kaloreita. Voit seurata reaaliaikaista sykettäsi, jotta treenaat varmasti oikealla intensiteetillä. Voit käyttää yksinkertaistettuja sykerajoja, jotta saat treenauksesta enemmän irti. Voit seurata kuntosi kehittymistä tarkastelemalla leposykettäsi sekä päivittäistä sykettäsi. Avaamalla Fitstar kuntoiluohjelman älykellostasi saat vaiheittaista ohjeistusta ja valmennusta suoraan ranneleitteeseesi. Monilajitoiminnon avulla voit valita erilaisia urheilumoodeja, kuten jouksu tai pyöräily ja täten saat tarkempaa dataa näistä lajeista. SmartTrack ominaisuuden avulla aktiivisuusranneke tunnistaa, kun alat suorittaa urheilusuoritusta. Se tallentaa tiedot urheilusuorituksia ilman napin painallusta. Saat joakisen treenin jälkeen yhteenvedon suoraan älykellon näytölle. Voit sen jälkeen tarkastella editymistäsi kohti tavoitteita Fitbit app -sovelluksesta. Laitteesa on edistyneet älykello toiminnot. Saat tektiviesti, kalenteri ja puheluilmoitukset suoraan älykelloosi. Voit myös hallita puhelimesi musiikkia rannelaitteen kautta. Laite ei myöskään ainostaan seuraa aktiivisuuttasi päivällä vaan seuraa myös untasi yöllä. Se mittaa unesi pituutta ja laatua ja synkronoi ne langattomasti tietokoneellesi ja älypuhelimeesi tarkempaa tarkastelua varten. Voit lisäksi asettaa hiljaisen värinä hälytyksen mukavempaa heräämistä varten.

Fitbit Blaze Blue toimii parhaiten yhdessä Fitbit App -sovelluksen kanssa. Fittbit App -sovellus on saatavilla yli 200 mobiili laitteeseen Android, iOS ja Windows käyttöjärjestelmiin. Voit tarkistaa yhteensopivuuden täältä. Sovelluksen avulla voit seurata edistymistäsi kohti päivittäisiä tavoitteitasi ja näet pitkän aikavälin edistymisesi. Fitbit laitteet tallentavat unitietojasi ja sovelluksen avulla voit seurata sitä, kuinka hyvin olet nukkunut ja unitrendejäsi. Jos sinulla on useita Fitbit laitteita voit yhdistää ne samaan sovellukseen. Fitbit laitteesi tallentaa treenisi ja voit sen jälkeen tarkastella niitä sovelluksen kautta. Sovellus näyttää statistiikkaa treeneistä, treenejen vaikutsta päivittäiseen aktiivisuuteesi sekä sitä, kuinka olet kehittynyt pitkällä aikavälillä. Fitbit app -sovelluksen avulla voit myös seurata painoasi sekä ravinto tietoja. Voit syöttää painotietosi sovellukseen tai käyttää Fitbit Aria älyvaakaa , joka päivittää painotietosi sovellukseen langattomasti. Tämän jälkeen voit seurata painon kehittymistä kätevästi sovelluksesta. Voit tallentaa tiedot jokaisesta joumastasi juomasta sovellukseen ja täten seurata sitä, että saatko tarpeeksi nesteytystä päivän aikana. Voit myös syöttää sovellukseen syömäsi ruuan kalorit tai kaloriarviot, joiden avulla voit seurata kerääntyviä kaloreita ja saat ravintotietoa. Voit asettaa paino ja kalori tavoitteita, joiden toteutimista seuraat kätevästi sovelluksesta. Voit myös käyttää sovellusta tietokoneen kautta jolloin saat tiedot laajemmalle näytölle.

  • Fitbit Blaze Blue älykelloa on saatavilla 2 eri kokoa: S (ranteenympärys 14-17cm) ja L (ranteenympärys 17-20,6cm). Kellon rungon leveys on 40,13mm.
  • Mukana paketissa toimitetaan latauskaapeli
  • Laite toimii Lithium-Polymeeri akulla ja akun kesto on maksimissaan 5 päivää. Latausaika akulla 1-2 tuntia.
  • Laitteessa on monia eri sensoreita ja komponentteja: 3 akselinen kiihtyvyyssensori, optinen sykesensori, altimetri, ympäröivän valon tunnistin sekä värinämoottori.
  • Näyttönä laitteessa on selkeä värillinen LCD kosketusnäyttö.
  • Laite muistaa 7 päivän liikedatan minuutti minuutilta sekä 30 viimeisen päivän kokoomatiedot. Laite mittaa sykettä sekunnin välein harjoituksien aikan sekä 5 sekunnin välein muulloin.
  • Laite toimii -10 - +45 celsiuksen lämpötilavälillä sekä 8535 metrin maxsimikorkeuteen asti. Laite on roiskevesitiivis eli se ei kestä uimista.
  • Laite käyttää bluetooth 4 teknologiaa puhelimen kanssa synkronointiin. Tietokonesynkronointia varten on tietokoneessa oltava usb-portti. Synkronointietäisyys max 6 metriä. Synkronointi vaatii lisäksi internet yhteyden.
  • Fitbit laitteille myönnetään 2 vuoden takuu

Tuotetiedot

Valmistaja