Garmin Approach S2 Green

Garmin Approach S2 Green

Tuotenumero 13526
Hinta: 142,00 €
Ovh.: 179,00 €
Säästä 37,00 € (21%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Väliaikaisesti loppu (Määrä: 0)
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Garmin Approach S2 Green on jokaisen Golffaajan vakiovaruste. Kaiken kaikkiaan Approach 2 on todella tyylikäs, värikäs ja helppokäyttöinen GPS-golfkello. Laitteeseen on esiladattu yli 30 000 kenttää maailmanlaajuisesti. Golf-kentällä ollessasi laite kertoo äärimmäisen tarkan GPS-vastaanottimensa avulla tarkat etäisyydet viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan. Samalla laitteen matkamittari mittaa kulkemasi matkan tarkasti. Laite mittaa myös koko kentällä lyötyjen lyöntien tarkat pituudet. Lisäksi laite kertoo layup- ja dogleg-etäisyydet. Voit merkitä lyöntisi digitaaliseen tuloskorttiin helposti. Kenttäpäivitykset ovat maksuttomia ja niitä lisätään jopa neljästi vuodessa. Laitteessa on ladattava litiumioniakku, joka kestää GPS-tilassa 8 tuntia ja kellotilassa 3 viikkoa.

Garmin Approach S2 ei missään nimessä hidastuta pelisi kulkua. Päinvastoin, se auttaa sinua tietämään tarkan etäisyyden, mikä auttaa sinua valitsemaan juuri oikean mailan. Kun lähdet kierrokselle laitat vain laitteen päälle, ja se tunnistaa kentän ja siirtyy jopa automaattisesti reiältä seuraavalle. Kierroksen jälkeen voit liittää laitteen tietokoneeseesi pakkauksen mukana tulevalla USB-kaapelilla, jotta voit ladata, tallentaa ja tulostaa tuloskortteja jatkoanalyysiä varten.

Tätä rannetietokonetta on ilo käyttää. Se on kevyt ja joustava, ja siksi niin mukava ranteeseen. Laite on myös kestävä ja vesitiivis 10 metriin. Laite ottaa ajan ja päiväyksen GPS-satelliiteista, joten se on aina oikeassa ajassa. Lisäksi voit asettaa kelloon herätyksen. Pakkaukseen kuuluu Garmin Approach S2 Black rannetietokone, USB-latauskaapeli ja pikaohjekirja. Garmin rannetietokoneille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.

 

Tuotetiedot