Garmin Approach X40

Garmin Approach X40

Tuotenumero 25681
Hinta: 229,00 €
Ovh.: 269,00 €
Säästä 40,00 € (15%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Varastossa (Määrä: 2) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Garmin Approach X40 on kätevä laite niin golf kentälle, kuin sen ulkopuolellekkin. Se sisältää hyvät gofl ominaisuudet ja lisäksi rannesykemittauksen ja aktiivisuuden seuranta ominaisuudet. Garmin Approach X40 on siis täydellinen laite henkilölle, joka golffaa ja haluaa muutenkin parantaa yleiskuntoaan ja hyvinvointiaan. Laite on siro ja ranneke matalaprofiilinen. Laitteessa on ladattava lithiumioni akku, jonka kesto on enitään 10 tuntia GPS -tilassa ja enintään 5 päivää kellotilassa. X40 golfranneketta on saatavilla kahta eri kokoa. Normaalikoon ympärysmitta on säädettävissä välille 136-192 mm ja suuren koon ympärysmitta välille 180-224 mm.

Garmin Approach X40 sisältää 40 000 esiladattua golf kenttää ja päivitykset kenttiin ovat maksuttomat. Saat kätevästi tarkat etäisyydet viheriön keskelle sekä etureunaa ja takareunaan. Autoshot pelianalyysi seuraa lyöntejäsi ja mittaa etäisyyksiä, jotta voit anylysoida peliäsi jälkeenpäin Garmin Connect -palvelussa. Garmin Approach X40 näyttää sinulle viheriön sijainnin ja muodon. Voit asettaa lipun manuaalisesti päivän sijaintiin. Garmin Connect -palveluun voit ladata pelisi ja verrata sitä edellisiin pelitilastoihisi. Rannekkeessa on lisäksi näppärä sisäinen tuloskortti, josta näet pelituloksesi helposti.

Garmin Approach X40 laitteessa on lisäksi rannesykemittaus tekniikka eli se mittaa sykettä ranteestasi vuorokauden ympäri ja voit täten harjoitella ilman sykevyötä. Approach X40 laskee kalorit, askeleet ja seuraa muutenkin aktiivisuuttasi vuorokauden ympäri.

Pakkauksessa:

  • Garmin Approach X40
  • lataus-/datakaapeli
  • ohjekirja

Tuotetiedot