Garmin Vivofit 3

Garmin Vivofit 3

Tuotenumero 21494
Hinta: 99,00 €
Ovh.: 119,00 €
Säästä 20,00 € (17%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Varastossa (Määrä: 1) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Garmin Vivofit 3 on Garminin tuorein versio aktiivisuusrannekkeesta. Laitteessa on Garminin patentoima tarkka Garmin Move IQ liiketunnustin, jonka avulla aktiivisuusranneke tallentaa monia erilaisia suorituksia kuten uintia, juoksua, pyöräilyä ja kävelyä. Vivofit 3 tunnistaa automaattisesti liikuntapasi ja tallentaa suoritukset Garmin Connect palveluun. Garmin Connect palvelua voit käyttää joko mobiilisovelluksen tai tietokoneen kautta. Sieltä tarkastelet tietojasi, voit kilpailla muita käyttäjiä vastaan ja voit osallistua erinäisiin haasteisiin. Garmin Vivofit 3 kannustaa liikkumaan. Se seuraa liikehdintääsi koko päivän ja ilmoittaa punaisella palkilla ja äänimerkillä, kun olet ollut toimettomana tunnin ajan. Laite seuraa sinua koko päivän, jopa nukkuessasi. Se on myös vesitiivis eli voit käyttää sitä uidessa ja suihkussa. Vivofit 3 kannustaa sinua liikkumaan. Se oppii aktiivisuustasosi ja asettaa sen mukaan päivätavoitteita. Saavuttaessasi välitavoitteitta muokkaa vivofit 3 seuraavaa tavoitetta tämän perusteella ja kannustaa kehittymään. 

Vivofit 3 synkronoi tiedot automaattisesti Garmin Connect palveluun. Palvelu on aina maksuton. Sovellus oppii tuntemaan sinut ja liikkumistapasi. Se kannustaa sinua liikkumaan, kehuu hyvistä suorituksista ja antaa kullanarvoista palautetta. Saat lisäksi monenlaisia terveyvinkkejä asiantuntijoilta.

Vivofit 3 aktiivisuusranneketta on saatavilla mustana ja valkoisena. Peruskoossa hihnan pituus on säädettävissä välillä 137-195 mm ja XL koossa 165-225mm. Laite painaa vain 26 grammaa. Laite toimii paristolla ja pariston kesto on noin 1 vuosi. 

Tuotetiedot