Garmin Vivosmart aktiivisuusranneke pieni sykevyöllä

Garmin Vivosmart aktiivisuusranneke pieni sykevyöllä

Tuotenumero 17005
Hinta: 135,00 €
Ovh.: 179,00 €
Säästä 44,00 € (25%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Väliaikaisesti loppu (Määrä: 0)
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Garmin Vivosmart aktiivisuusranneke sykevyöllä on Garminin huippu-uutuus aktiivisuusrannekemarkkinoilla. Vivosmartissa on tyylikäs OLED-näyttö mutta rannekkeesta ei ulospäin huomaa, että siinä olisi näyttöä ollenkaan. Näyttö herää, kun sitä koskettaa. Näytöstä näet askeleet, kalorit, matkan sekä kellonajan. Näyttö on erittäin helppo käyttää ja se toimii sormen kosketuksella. Laite myös ilmoittaa tulevista puheluista sekä teksti- ja sähköpostiviesteistä, kun se on liitettynä bluetooth smart laitteeseen.

Vivosmart ilmoittaa sinulle tunnin toimettomuuden jälkeen, että nyt on aika lähteä liikkeelle. Laitetta voi pitää ranteessa päivän ympäri sillä se kestää suihkussa käymisen sekä uimisen. Laitteen akku riittää jopa seitsemän päivän ajan ja laitteen mukana toimitetaan laturi.

Vivosmartin avulla kehität aktiivisuuttasi helposti ja huomaamatta. Vivosmart määrittää tämän hetkisen aktiivisuustasosi ja tekee päivätavoitteen tämän perusteella. Kun saavutat päivätavoitteen nostaa laite tavoitettasi hiukan seuraavalle päivälle ja näin kannustaa sinua pikkuhiljaa aktiivisempaan elämäntapaan. Lisäpotkua saat liittymällä Garmin Connect verkkopalveluun, jossa voit ansaita suorituksistasi virtuaalisia kunniamerkkejä. Voit myös osallistua verkkohaasteisiin sekä vertailla tuloksia ystäviesi kesken.

Vivosmartiin voit myös liittää sykevyön ja pyörän nopeusanturin saadaksesi laitteesta lisää irti. Sykemittari tallentaa syketietosi ja sen avulla saat tarkemmat kalorinkulutustiedot kaikesta urheilusta. HUOM! Laitteen mukana toimitetaan sykevyö mutta pyörän nopeusanturi on ostettava erikseen.

Laitetta on saatavilla viittä eri väriä ja kahta eri pituutta.Huom! Rannekkeen pituus 127-172mm.

Pakkauksessa mukana:

  • Vivosmart
  • sykevyö
  • Lataus-/datapidike
  • Vivokeeper
  • oppaat

Tuotetiedot