Garmin Vivosmart HR

Garmin Vivosmart HR

Tuotenumero 19988
Hinta: 139,00 €
Ovh.: 169,00 €
Säästä 30,00 € (18%)
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Väliaikaisesti loppu (Määrä: 0)
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Garmin Vivosmart HR on pieni ja kätevä ranteesta mittaava sykemittari, joka sisältää myös aktiivisuusrannekeominaisuudet. Vivosmart HR laitetta on saatavilla mustana, sinisenä ja violettina versiona. Näissä versioissa rannekkeen pituus on säädettävissä välillä 136-187mm.  Mustasta väristä on saatavilla myös XL kokoa, jossa hihna on säädettävissä välillä 180-224mm. Laitteen leveys on 21mm, paksuus 12,3 mm ja paino 30 grammaa. Garmin Vivosmart HR mittaa sykettä ranteesta ympäri päivän, joten voit harjoitella ilman epäkäytännöllistä sykevyötä.  Laite laskuu myös kulutettut kalorit syketietojen avulla. 

Garmin Vivosmart HR toimii myös älyrannekkeena ja sisältää useita käytännöllisiä ominaisuuksia. Voit yhdistää Vivosmart HR laitteen älypuhelimeen ja tarkastella aktiivisuustuloksiasi. Voit myös esimerkiksi selata musiikkia rannekkeen avulla tai etsiä kadonneen puhelimen. Garmin Vivosmart HR synkronoi itsensä älypuhelimesi kanssa ja vaihtaa tietoja koko päivän ajan. Tietosi päivittyvät automaattisesti Garminin maksuttomaan Garmin Connect verkkopalveluun, jossa voit tallentaa, jakaa ja suunnitella suorituksiasi. 

Garmin Vivosmart HR tarjoaa paljon apuja aktiivisuuden seurantaan. Se mittaa askel- ja kalorimäärien lisäksi myös kiivettyjä kerroksia. Tämän mahdollistaa sisäänrakennettu barometrinen korkeusmittari. Laite mittaa lisäksi suoritustehoasi. Vivosmart oppii hetkessä päivittäisen aktiivisuustasosi ja alkaa asettaa sinulle tavoitteita aktiivisuuden kohottamiseksi. Saavutettuasi tavoitteita laite pikkuhiljaa nostaa seuraavan päivän tavoitetta ja täten kannustaa aktiivisempaan elämäntapaan. Jos olet liian kauana liikkumatta muistuttaa ranneke siitä värinähälytyksellä.

Pakkaus sisältää:

  • Garmin Vivosmart HR
  • Lataus-/datapidike
  • Oppaat

Tuotetiedot