Triwa SPST105 STAMPD Limited Edition

Triwa SPST105 STAMPD Limited Edition

Tuotenumero 24092
Hinta: 269,00 €
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Väliaikaisesti loppu (Määrä: 0)
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Triwa SPST105 STAMPD Limited Edition on Triwan ja STAMPD katuvaate brändin yhteistyömalli. Kellossa on valkoiset viisarit, joissa mustat kärjet, muutoin kello on täysin musta. Mustassa kangas rannekkeessa on käytännöllinen ja kestävä kaksoislinkkulukko. Tämä rannekello on todella tyylikäs asuste vapaa-aikaan. Rungon leveys 38mm ja rannekkeen leveys 20mm. Kaikille Triwa-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Mustavalkoisesta, minimalistisesta tyylistä tunnettu, Los Angelesista ponnistava katumuodin brändi STAMPD, on yhdistänyt voimansa tukholmalaisen, nykyaikaisista skandinaavisista kelloista ja asusteista tunnetun TRIWAn kanssa. Yhdessä brändit sekoittavat vaikutteita sekä Tukholmasta että LA:sta luodakseen malliston, joka ilmentää molempien kaupunkien henkeä ja tyyliä. TRIWA X STAMPD -rannekelloa on valmistettu rajoitettu erä. Kello on tyyliltään minimalistinen ja linjakas. Mattamusta kellotaulu, mustavalkoiset viisarit ja musta nylonranneke metallisella perhossoljella luovat tehokasta kontrastia. Kellon runko on mustaa, kiillotettua ruostumatonta terästä.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän. Takakanteen mahtuu noin 15 merkkiä. Valitse ensin ilmainen kaiverrus lisää ostoskoriin -napin yläpuolelta. Sitten voit valita kaiverruksessa käytettävän tekstityylin ja kirjoittaa kaiverrettavat tiedot kaiverrus-tekstikenttään. Huom. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotetiedot

Valmistaja
Kaiverrus
15
Kategoria
Miesten kellot
Naisten kellot
Koneisto
Kvartsi (paristo)
Lasi
Mineraalilasi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Muoto
Pyöreä
Ranneke
Kangas / Nylon
Rannekkeen väri
Musta
Rungon leveys
38
Rungon väri
Musta
Taulun väri
Musta
Vesitiiveys
100m / 10atm
Väri
Musta
24092