Withings Steel HR Black 36mm

Withings Steel HR Black 36mm

Tuotenumero 25005
Hinta: 189,00 €
(Lisätietoa)
(Lisätietoa)
Varastossa (Määrä: 4) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
0 arvostelua (0 / 5 keskiarvo)
Tiedot

Tuotekuvaus

Withings Steel HR Black 36mm on ensimmäinen aktiivisuusmittari rannesykemittauksella, joka tarjoaa jopa 25 päivän akun keston. Kellossa on klassinen design, jonka ansiosta se sopii niin salille kuin toimistoonkin. Saat myöskin älykkää ilmoitukset suoraan puhelimestasi kellon näytölle. Kellossa on 36mm leveä hopeanvärinen runko, musta kellotaulu ja musta silikoniranneke.

Withings Steel HR Black 36mm mittaa sykettä ranteestasi edistyneellä PPG -teknologialla. Kellon takapuolen vihreät LED-valot lähettävät nopeita valonsykäyksiä ranteeseesi ja mittaavat heijastuneen datan avulla sykettäsi. Laitteessa on kaksi erilaista sykkeemittaus tilaa. Treenitilassa laite mittaa sykettä joka sekunti. Withings Steel HR Black 36mm aktivoi treenitilan automaattisesti, kun se tunnistaa juoksemista tai kun käyttäjä aktivoi treenitilan. Toinen tila on on ns. älykästila, jossa laite mittaa sykettä 10 minuutin välein. Tämän mittaustilan avulla laite saa tarvittavan datan syketrendeistä päivän aikana.

Withings Steel HR Black 36mm on lisäksi hyvin kattava aktiivisuusmittari. Laite tunnistaa automaattisesti kävelyn, juoksun, uinnin ja unen. Saat kattavat tiedot aktiivisuudestasi suoraan älypuhelimeesi. Laitteessa on tyylikäs analoginen aktiivisuusindikaattori kello kuudessa, joka osoittaa kertyneen aktiivisuuden päivittäin suhteessa tavoitteeseen. Withings Steel HR Black 36mm -kellossa on lisäksi helposti luettava digitaalinäyttö, josta näet haluamasi tiedot yhdellä vilkaisulla. Näytöstä näet sykkeen, kertyneet askeleet, kuljetun matkan, poltetut kalorit, älypuhelin notifikaatiot sekä asetetun herätysjan. Laite voi herättää sinut aamulla hellällä äänettömällä värinähalytyksellä. Withings Steel HR Black on 50m vesitiivis eli voit käyttää sitä uidessa ja suihkussa.

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät:

  • iOS 8+
  • Android 6+

Tuotetiedot

Valmistaja
Kategoria
Naisten kellot
Koneisto
Kvartsi (paristo)
Lasi
Mineraalilasi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Muoto
Pyöreä
Ominaisuudet
Digitaalinäyttö
Päivyri
Herätys
Multifunction
Perpetual
Ranneke
Kumi / Silikoni
Rannekkeen väri
Musta
Rungon leveys
36
Rungon väri
Hopea/harmaa
Taulun väri
Musta
Vesitiiveys
50m / 5atm
Väri
Musta
Hopea