16 Nimike(ttä)

Seiko Tuna SNE499P1

Vanha suomalainen sanonta kuuluu, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä pätee myös kelloihin, joissa useimmiten ne kaikista kuuluisimmat lempinimet eivät suinkaan tule design-tiimiltä tai markkinoijilta, vaan käyttäjiltä itseltään. Joskus nämä lempinimet saavuttavat niin korkean suosion ja statuksen, että Seiko itsekin rupeaa käyttämään niitä seuraavien mallien markkinoinnissa.


Näytä lisää

astron

Uusia keksintöjä ja tuotteita tulee nykyään markkinoille miltei liukuhihnalta, mutta vain aniharva on vaikutukseltaan niin merkittävä, että se mullistaa kokonaisen teollisuudenalan. Yksi tälläinen tuote oli vuonna 1969 julkaistu Seiko Quartz-Astron 35SQ, tai tuttavallisemmin pelkkä Seiko Astron.


Näytä lisää

kultasamurai

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen edullisemman päädyn sukelluskellojen valioyksilöistä, Seiko Samuraihin.


Näytä lisää

Seiko5sports

Seiko on valtavalla mallistollaan sekä saavutettavilla hinnoillaan yksi kohtuuhintaisten kellomarkkinoiden suunnannäyttäjistä, ja täysin oikeutetusti yksi suosituimmista kellovalmistajista maailmassa. Kun Seiko siis päättää yhtäkkiä julkaista 27 (kyllä, kaksikymmentä seitsemän!) kelloa yhdellä rysäyksellä, sen merkitystä edullisten automaattikellojen markkinoilla ei voi tarpeeksi painottaa.


Näytä lisää

Seiko kenttäkello

Mitä kenttäkellot tarkalleen ottaen ovat? Millä tavoin ne vaikuttivat kelloalaan? Mitä piirteitä hyvässä kenttäkellossa tulisi olla? Artikkelistamme löydät vastauksen näihin kaikkiin kysymyksiin.


Näytä lisää

Seiko sumot

Seikon yksi suurimmista julkistuksista vuoden 2019 Baselworld-messuilla oli pitkään odotettu päivitys vuodesta 2007 saakka muuttumattomalle Seiko SBDC031:lle, tai fanien kesken Sumo:lle.


Näytä lisää

Nato Ranneke ja SKX kello

Seiko jatkoi vakuuttavaa menoaan Baselworldissa, kun vuonna 2019 se julkisti kolme uutta Seiko Prospex “Save The Ocean” -mallia.


Näytä lisää

Kellon osto-opas

25.6.2019 9.59

ruskea Seiko Cocktail

Me kaikki tiedämme, että kellon ostaminen voi olla hankalaa puuhaa. Siksi me päätimmekin luoda tämän kattavan ja monipuolisen kellon osto-oppaan helpottamaan prosessia.


Näytä lisää

orissixtyfive

Oris Sixty Five:stä on tullut lyhyessä ajassa yksi Oriksen suosituimmista malleista. Otimme artikkelissamme selvää, mikä tekee tästä suklarista niin vastustamattoman paketin.


Näytä lisää

oris logo

Oriksen vaiheikkaassa historiassa on riittänyt ylä- ja alamäkiä. Tässä artikkelissa sukellamme yhtiön historiaan ja otamme selvää, miten Oriksesta tuli yksi suosituimmista entry-level luksuskellovalmistajista.


Näytä lisää

Prospex

Prospex-leima löytyy nykyään jo melkein kaikkien uusien Seikon kestävyyskellojen taulusta. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa ja tulisiko siitä olla kiinnostunut?


Näytä lisää

padi tuna

Seiko Tuna kuuluu Seikon varhaisimpiin sukelluskellomalleihin. Tässä artikkelissa perehdymme perinteikkään tuoteperheen historiaan ja muutamaan sen merkittävimmistä kelloista.


Näytä lisää

marinemaster twilight blue

Seiko Baby Marinemaster -mallisto oli erityisen iloinen yllätys etenkin yhtiön pitkäaikaisemmille faneille. Minkälaisia kelloja tuore mallisto toikaan mukanaan?


Näytä lisää

seiko turtle watches

Seiko Turtlejen tarina alkoi vuonna 1976, kun yhtiö julkaisi Seiko 6309:n. Tässä artikkelissa käymme läpi Turtle-tuotemalliston historiaa, sekä esittelemme lyhyesti muutaman valikoimamme suosituimmista Turtleista.


Näytä lisää

Seiko top 5 sukelluskellot

Tässä artikkelissa esitelemme Seikon viisi suosituinta sukelluskellomallia. Seiko on arvostettu japanilainen kellovalmistaja, jonka tarina ulottuu 1800-luvulle saakka. Aluksi vain yhden miehen kelloliike kehittyi vuosikymmenten saatossa yhdeksi maailman tunnetuimmista kellovalmistajista. Seiko tunnetaan erityisesti kestävistä materiaaleistaan ja luotettavista koneistoistaan.


Näytä lisää

Nato Ranneke ja SKX kello

Tässä arviossamme esittelemme Seiko SKX 007:n ja 009:n sekä paneudumme niiden kiistattoman suosion syihin.


Näytä lisää

16 Nimike(ttä)

Pieni hetki