7 Nimike(ttä)

Seiko5sports

Seiko on valtavalla mallistollaan sekä saavutettavilla hinnoillaan yksi kohtuuhintaisten kellomarkkinoiden suunnannäyttäjistä, ja täysin oikeutetusti yksi suosituimmista kellovalmistajista maailmassa. Kun Seiko siis päättää yhtäkkiä julkaista 27 (kyllä, kaksikymmentä seitsemän!) kelloa yhdellä rysäyksellä, sen merkitystä edullisten automaattikellojen markkinoilla ei voi tarpeeksi painottaa.


Näytä lisää

Seiko kenttäkello

Mitä kenttäkellot tarkalleen ottaen ovat? Millä tavoin ne vaikuttivat kelloalaan? Mitä piirteitä hyvässä kenttäkellossa tulisi olla? Artikkelistamme löydät vastauksen näihin kaikkiin kysymyksiin.


Näytä lisää

Seiko sumot

Seikon yksi suurimmista julkistuksista vuoden 2019 Baselworld-messuilla oli pitkään odotettu päivitys vuodesta 2007 saakka muuttumattomalle Seiko SBDC031:lle, tai fanien kesken Sumo:lle.


Näytä lisää

Nato Ranneke ja SKX kello

Seiko jatkoi vakuuttavaa menoaan Baselworldissa, kun vuonna 2019 se julkisti kolme uutta Seiko Prospex “Save The Ocean” -mallia.


Näytä lisää

kultasamurai

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen edullisemman päädyn sukelluskellojen valioyksilöistä, Seiko Samuraihin.


Näytä lisää

Seiko top 5 sukelluskellot

Tässä artikkelissa esitelemme Seikon viisi suosituinta sukelluskellomallia. Seiko on arvostettu japanilainen kellovalmistaja, jonka tarina ulottuu 1800-luvulle saakka. Aluksi vain yhden miehen kelloliike kehittyi vuosikymmenten saatossa yhdeksi maailman tunnetuimmista kellovalmistajista. Seiko tunnetaan erityisesti kestävistä materiaaleistaan ja luotettavista koneistoistaan.


Näytä lisää

Nato Ranneke ja SKX kello

Tässä arviossamme esittelemme Seiko SKX 007:n ja 009:n sekä paneudumme niiden kiistattoman suosion syihin.


Näytä lisää

7 Nimike(ttä)

Pieni hetki