5 Nimike(ttä)

Näytönsuojalasin asennus

10.6.2019 15.49

suojalasipaketin sisalto

Miten urheilukellon suojalasi asennetaan? Suojalasin asennus käy helposti kotona, seuraa vain meidän oppaan ohjeita!


Näytä lisää

Polar Vantage V on osa Polarin uutta Vantage-mallistoa, joka lanseerattiin syksyllä 2018. Pitkän odotuksen jälkeen Polarilta on saatu uutuus, joka pyrkii vastaamaan monialaurheilijoiden kasvavia tarpeita. Vantagessa on pyritty yhdistämään tyylikäs kellon muotoilu urheilijan tarpeita vastaavilla ominaisuuksilla. 


Näytä lisää

Käyttötesti: Suunto 9 Baro

19.10.2018 13.19

Suunto 9 Baro white

Suunto 9 Baro -rannesykemittari on Suunnon kesällä 2018 lanseeraama uusi huippumalli aktiiviselle urheilijalle, kuntopoluille, metsään, vuorille, minne ikinä haluatkin mennä. Ääriolosuhteissa testattu ja älykkäällä akunkestojärjestelmällä varustettu mittari sopii kovaankin käyttöön. Rannesykemittaus sekä muut aktiivisuuden seurannan toiminnallisuudet vahvistavat kokonaisuutta urheiluelämän hallinnassa ja seurannassa. Erityisesti mielenkiinto kiinnittyy koviin lupauksiin mittarin akunkestosta, joten laitoimme laitteen testiin.


Näytä lisää

Suunto Fitness 3 ja Smart Sensor sykevyö

Suunto 3 Fitness  on Suunnon keväällä 2018 julkaisema sykemittarin ja aktiivisuusrannekkeen välimuoto, joka on tarkoitettu pääasiassa tavallisille kuntoilijoille ja heille, jotka eivät aiemmin ole omistaneet lainkaan sykemittaria. Tyylikäs ulkonäkö yhdistettynä rannesykemittaukseen on tehnyt kellosta myyntihitin, joten otimme kellon käyttötestiin ja pyrimme selvittämään kellon suosion salaisuuden.


Näytä lisää

Pitkän hiljaisuuden jälkeen Polar julkaisi uuden Vantage-tuoteperheen! Tutustu Polarin uusiin ominaisuuksiin sekä tutustu mittareiden eroihin vanhoihin laitteisiin nähden.


Näytä lisää

5 Nimike(ttä)

Pieni hetki