Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - musta

d:Icetool 4ml nuuskatykki alumiini musta. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti mustia Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska musta anodisoitu pinnoite on niin kovaa. Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4) Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Sku: 62

;
35,90 €
Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - musta 5 1
-10%

Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - musta

Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - musta

Tuotekoodi: 62

Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - musta 5 1

Väliaikaisesti loppu

39,95 €

35,90 €

Tuotekuvaus

Icetool 4ml nuuskatykki alumiini musta. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti mustia Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska musta anodisoitu pinnoite on niin kovaa.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.


Tekniset tiedot

Tuotenumero 62
Brändi Icetool
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki