Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - samppanja

d:Icetool 4ml nuuskatykki alumiini samppanja. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta. Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4) Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä. Jos haluat kaiverruksen, niin kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä).

Sku: 601

;
35,90 €
Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - samppanja 5 1
-10%

Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - samppanja

Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - samppanja

Tuotekoodi: 601

Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - samppanja 5 1

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

39,95 €

35,90 €

Tuotekuvaus

Icetool 4ml nuuskatykki alumiini samppanja. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.


Jos haluat kaiverruksen, niin kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä).

Tekniset tiedot

Tuotenumero 601
Brändi Icetool
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki