Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - sininen

d:Icetool 4ml nuuskatykki alumiini, sininen väri. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Icetool on suomalainen brandi. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti sinisiä Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska sininen anodisoitu pinnoite on niin kovaa. Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4) Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Sku: 64

;
35,90 €
-10%

Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - sininen

Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - sininen

Tuotekoodi: 64

Icetool 4ml nuuskatykki, alumiini - sininen 0 0

Väliaikaisesti loppu

39,95 €

35,90 €

Tuotekuvaus

Icetool 4ml nuuskatykki alumiini, sininen väri. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Icetool on suomalainen brandi. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti sinisiä Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska sininen anodisoitu pinnoite on niin kovaa.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.Tekniset tiedot

Tuotenumero 64
Brändi Icetool
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki