Icetool 4ml nuuskatykki, ruostumaton teräs

d:Icetool nuuskatykki 4ml, ruostumaton teräs. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun tykkiin kaiverrus veloituksetta! Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna.  Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta. Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä. Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä). Kaiverrus tehdään tykin kylkeen mahdollisimman lähelle mäntää.

Sku: 602

;
39,50 €
Icetool 4ml nuuskatykki, ruostumaton teräs 5 1
-10%

Icetool 4ml nuuskatykki, ruostumaton teräs

Icetool 4ml nuuskatykki, ruostumaton teräs

Tuotekoodi: 602

Icetool 4ml nuuskatykki, ruostumaton teräs 5 1

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

43,95 €

39,50 €

Tuotekuvaus

Icetool nuuskatykki 4ml, ruostumaton teräs. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun tykkiin kaiverrus veloituksetta!

Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. 

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta.

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä). Kaiverrus tehdään tykin kylkeen mahdollisimman lähelle mäntää.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 602
Brändi Icetool
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki