Icetool nuuskarasia irtonuuskalle, Tin Can

d:Icetool nuuskarasia irtonuuskalle. Rasian halkaisija on 71mm ja se on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Rasian sisään mahtuu normaali nuuskarasia. Tuote toimitetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta! Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä. Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Kaiverrus tehdään rasian pohjaan. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 71

;
31,50 €
Icetool nuuskarasia irtonuuskalle, Tin Can 3 3
-10%

Icetool nuuskarasia irtonuuskalle, Tin Can

Icetool nuuskarasia irtonuuskalle, Tin Can

Tuotekoodi: 71

Icetool nuuskarasia irtonuuskalle, Tin Can 3 3

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

34,95 €

31,50 €

Tuotekuvaus

Icetool nuuskarasia irtonuuskalle. Rasian halkaisija on 71mm ja se on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Rasian sisään mahtuu normaali nuuskarasia. Tuote toimitetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta!

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Kaiverrus tehdään rasian pohjaan. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 71
Brändi Icetool
Kaiverrus 50
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki