Icetool nuuskatykki 3ml, alu - punainen

d:Icetool 3ml nuuskatykki alumiini punainen. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Icetool on suomalainen brandi, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti punaisia Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska punainen anodisoitu pinnoite on niin kovaa.Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä. 

Sku: 53

;
34,00 €
Icetool nuuskatykki 3ml, alu - punainen 5 3
-10%

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - punainen

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - punainen

Tuotekoodi: 53

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - punainen 5 3

Väliaikaisesti loppu

37,95 €

34,00 €

Tuotekuvaus

Icetool 3ml nuuskatykki alumiini punainen. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Icetool on suomalainen brandi, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti punaisia Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska punainen anodisoitu pinnoite on niin kovaa.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.


 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 53
Brändi Icetool
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki