Icetool nuuskatykki 3ml, alu - sininen

d:3ml alumiini Icetool nuuskatykki, sininen väri. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti sinisiä Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska sininen anodisoitu pinnoite on niin kovaa.Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Sku: 54

;
34,00 €
Icetool nuuskatykki 3ml, alu - sininen 5 1
-10%

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - sininen

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - sininen

Tuotekoodi: 54

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - sininen 5 1

Väliaikaisesti loppu

37,95 €

34,00 €

Tuotekuvaus

3ml alumiini Icetool nuuskatykki, sininen väri.

Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti sinisiä Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska sininen anodisoitu pinnoite on niin kovaa.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.Tekniset tiedot

Tuotenumero 54
Brändi Icetool
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki