Icetool nuuskatykki 3ml, alu - titaani

d:3ml alumiini Icetool nuuskatykki, titaanin värinen. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti titaanin väristä Icetool nuuskatykkiä ei pysty kaivertamaan, koska titaanin värinen anodisoitu pinnoite on niin kovaa.Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Sku: 58

;
34,00 €
-10%

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - titaani

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - titaani

Tuotekoodi: 58

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - titaani 0 0

Väliaikaisesti loppu

37,95 €

34,00 €

Tuotekuvaus

3ml alumiini Icetool nuuskatykki, titaanin värinen. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti titaanin väristä Icetool nuuskatykkiä ei pysty kaivertamaan, koska titaanin värinen anodisoitu pinnoite on niin kovaa.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 58
Brändi Icetool
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki