Icetool nuuskatykki 3ml, ruostumaton teräs

d:3ml ruostumaton teräs Icetool nuuskatykki. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun tykkiin Kaiverrus veloituksetta. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta. Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä. Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä). Kaiverrus tehdään tykin kylkeen mahdollisimman lähelle mäntää.

Sku: 61

;
37,50 €
Icetool nuuskatykki 3ml, ruostumaton teräs 5 2
-11%

Icetool nuuskatykki 3ml, ruostumaton teräs

Icetool nuuskatykki 3ml, ruostumaton teräs

Tuotekoodi: 61

Icetool nuuskatykki 3ml, ruostumaton teräs 5 2

Väliaikaisesti loppu

41,95 €

37,50 €

Tuotekuvaus

3ml ruostumaton teräs Icetool nuuskatykki. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun tykkiin Kaiverrus veloituksetta.

Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta.

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä). Kaiverrus tehdään tykin kylkeen mahdollisimman lähelle mäntää.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 61
Brändi Icetool
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki