Icetool Slim Can nuuskarasia pussinuuskalle, 5 eri väriä

d:Icetool Slim nuuskarasia on tarkoitettu pussinuuskalle, mutta se soveltuu myös irtonuuskalle. Otathan huomioon, että purkki on kohtuullisen ohut, eli isoja määriä irtonuuskaa purkkiin ei mahdu. Icetool on suomalainen brandi, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa. Rasian halkaisija on 72mm ja korkeus on 15mm. Se on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimitetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta! Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään.  Kaiverrus tehdään rasian pohjaan. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 274

;
35,50 €
Icetool Slim Can nuuskarasia pussinuuskalle, 5 eri väriä 4 9
-11%

Icetool Slim Can nuuskarasia pussinuuskalle, 5 eri väriä

Icetool Slim Can nuuskarasia pussinuuskalle, 5 eri väriä

Tuotekoodi: 274

Icetool Slim Can nuuskarasia pussinuuskalle, 5 eri väriä 4 9

Väliaikaisesti loppu

39,80 €

35,50 €

Tuotekuvaus

Icetool Slim nuuskarasia on tarkoitettu pussinuuskalle, mutta se soveltuu myös irtonuuskalle. Otathan huomioon, että purkki on kohtuullisen ohut, eli isoja määriä irtonuuskaa purkkiin ei mahdu. Icetool on suomalainen brandi, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa. Rasian halkaisija on 72mm ja korkeus on 15mm. Se on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimitetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta!

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään.  Kaiverrus tehdään rasian pohjaan. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 274
Brändi Icetool
Kaiverrus 50
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki