Icetool Tri Can Champagne nuuskarasia

34,90 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
50810

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Icetool Tri Can Champagne nuuskarasia on tyylikäs asuste, ja siinä on helppo säilyttää pussi- tai irtonuuskaa. Rasia on samppanjanväristä alumiinia, ja sen sisällä on silikonin jakaja, jonka ansiosta voit kuljettaa mukana kolmea eri nuuskalaatua samanaikaisesti. Koko: 72 x 19 mm*.

Icetool on suomalainen yritys, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa. Rasia on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimitetaan tyylikkäässä kartonkipakkauksessa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta!

Suomalainen Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Voimme kaivertaa veloituksetta rasian takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään.Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

*Otathan huomioon, että purkki on kohtuullisen ohut, eli isoja määriä irtonuuskaa purkkiin ei mahdu.

Lisätietoja
SKU 50810
Brändi Icetool
Kaiverrus 50
Takuu Elinikäinen
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.