Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela,Euran sydän 6840/0

Sku: 909

34,00 €

Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela,Euran sydän 6840/0

Lisää kuvia

Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela,Euran sydän 6840/0

Tuotekoodi: 909

Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela,Euran sydän 6840/0 0 0

Väliaikaisesti loppu

Special Price 34,00 €

Hinta: 49,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Korun My SAAGA keräilykorusarjan kaiverrettavat helat ovat hopeaa. Euran Sydän -helat kaiverretaan veloituksetta, helan taakse voit kaiverruttaa juuri sinulle tärkeän viestin. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan postikuluitta.

Sydän on vahva rakkauden symboli. Se ilmaisee myös ystävyyttä, myötätuntoa ja elämäniloa. Mitkä ovat elämäsi tärkeät numerot? My SAAGA -keräilykoru on yhtä aikaa heimolaisuuden ilmentymä ja toisaalta vahva yksilöllisyyden symboli. Alkaako sinun Saagasi numerolla, kirjaimella vai kaiverrattavalla helalla? My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi mustasta nahkaisesta nauhasta/rannekkeesta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeisista heloista. Heloja on useita: numerot, kirjaimet sekä koristeellisia ja kaiverrettavia heloja.   

Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Helan taakse mahtuu esimerkiksi päivämäärä tai nimikirjaimet. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 909
Brändi Kalevala Koru
Sukupuoli Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit
Materiaali Hopea
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Pieni hetki