Pandora Harry Potter

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Pandora Harry Potter tuotteet Keskisen Kellosta

Pandora Harry Potter -tuotteet kutsuvat sinut Tylypahkaan! Jokainen Pandora X Harry Potter -koru on saanut inspiraationsa maagisen velhomaailman ikonisesta tarinasta. Kohtaa suosikkivelhosi, palauta mieleen lempiloitsut ja näytä mihin tupaan kuulut. Tutustu taianomaiseen valikoimaan ja tilaa Pandora Harry Potter -korut itsellesi tai lahjaksi.

Meille on tärkeää tehdä ostosten tekemisestä mahdollisimman helppoa ja huoletonta. Tehtyäsi tilauksen, pakkaamme korun sen tyylikkääseen Pandora-alkuperäispakkaukseen ja toimitamme sen sinulle nopealla toimituksella suoraan omalta varastoltamme. Usein pistämme korun matkaan jo saman päivän aikana, mutta aivan viimeistään annamme sen postin kyytiin seuraavana arkipäivänä.

Laadukkaat Harry Potter fanituotteet itsellesi tai lahjaksi

Meiltä löydät laadukkaat Harry Potter -fanituotteet itsellesi tai lahjaksi. Lisää ripaus magiaa Pandora Moments -koruusi Pandora X Harry Potter -heloilla. Yhdistelemällä Pandora Moments -heloja voit helposti luoda juuri oman näköisen korutyylisi. Päädyitkö kategoriaan lahjaostoksille? Tämän malliston korut ovat mainio lahjaidea Potter-faneille, ikään tai tupaan katsomatta.

Laadukkaat Pandora-korut säilyttävät hehkunsa vuodesta toiseen laadukkaiden materiaalivalintojen ansiosta. Pandora helat valmistetaan usein upeasti säihkyvästä Sterling-hopeasta, joskus ylellisellä kultauksella viimeisteltynä. Moni ihastuu Pandoran heloissa niiden upeisiin yksityiskohtiin. Kaiverrukset, emaloidut sävyt ja säihkyvät korukivet tekevät näistä heloista todellisia katseenvangitsijoita.

Harry Potter — tarina, josta maailma ei tunnu saavan tarpeekseen

Silloin kun J.K. Rowling julkaisi Harry Potter ja Viisasten Kivi kirjan vuonna 1997 hän ei varmasti osannut aavistaa, että oli juuri julkaissut yhden kaikkien aikojen suosituimmista tarinoista. Tarina velhopojan ja hänen ystävien seikkailuista Tylypahkan velhokoulussa, on löytänyt tiensä monen Potter-fanin sydämeen. Seitsemän kirjaa ja kahdeksan elokuvaa myöhemmin puhutaan yhdestä 2000-luvun suurimmasta kansainvälisistä kulttuuri-ilmiöistä, josta maailma ei yksinkertaisesti tunnu saavan tarpeeksi.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.