Lumi Sormus - Kysy Tarjous

Vuoden 2012 Bridal Awards voittaja Lumi sormus saatavilla myös meiltä! Kysy kilpailukykyinen tarjous sähköpostilla osoitteesta keskisen.kello@tuuri.fi tai yhteydenottolomakkeellamme klikkaamalla tästä. Vastaamme tarjouspyyntöihin nopeasti, yleensä jo saman vuorokauden aikana.

Lumi sormus voitti vuoden 2012 Bridal Awards -kilpailussa vuoden kaunein sormus tittelin, eikä sen jälkeen yhtä kaunista sormusta ole kisoissa nähty. Lumi on kolmiosainen vihki- ja kihlasormuskokonaisuus, jonka on suunnitellut mestarikultaseppä Olli Lindroos. Sormuksen idea lähti liikkeelle pienistä jääkiteistä ja vesipisaroista, joista kasvaa uniikkeja lumihiutaleita. Uniikki onkin sana, joka kuvaa hyvin Lumi sormuksia ja niiden ainutlaatuista Suomalaista designia. 

Jokainen Lumi sormus valmistetaan Suomessa ja viimeistellään äärimmäisen tarkasti. Lumi sormus kokonaisuus koostuu kolmesta eri sormuksesta. Sen sydämenä toimii klassinen ja tyylikäs yksikivinen timanttikihlasormus, joka muuntautuu vihkisormukseksi kahden lumihiutalemaisen sormusosan kanssa. Kaikki sormukset ovat saatavilla useilla erikokoisilla kivillä. Sormuksen materiaaliksi voi valita valkokullan tai platinan. 

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.

Suosittelemme käyttämään kauppamme monipuolista hakua.
Löydät sen sivumme ylälaidasta!

Pieni hetki