Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000RG-1AER Limited Edition

Sku: 24152

1 643,00 €
-40%

Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000RG-1AER Limited Edition

Lisää kuvia

Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000RG-1AER Limited Edition

Tuotekoodi: 24152

Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000RG-1AER Limited Edition 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 1 643,00 €

Hinta: 2 739,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000RG-1AER Limited Edition -rannekello kuuluu äärimmäisiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön tarkoitettuun Casion MT-G eli Metal Twisted G-Shock -tuotesarjaan. Rannekello kestää iskuja, latautuu valosta ja saa aikansa GPS signaalista sekä radiosignaalista. Kello on MTG sarjan erikoismalli, joka on kullan värinen. Malli on maailman laajuisesti valmistettu vain rajoitettu 700 kappaleen erä.

Casio MT-G kello saa aikansa sekä radiosignaalista, että GPS signaalista, ja pysyy näin paremmin oikeassa ajassa kuin normaali rannekello. Sen sisuskalut ovat rakennettu Casion kehittelemän TRIPLE G -iskusuojan alle, eli se kestää iskuja, tärinää ja sentrifugaalista voimaa. Sen rannekkeen valmistamiseen on käytetty ruostumatonta terästä ja muovia. Näitä yhdistelelmällä siitä on saatu kestävä, mutta kevyt. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi. Sitä pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Sen kellotaulun indekseissä ja viisareissa on poikkeuksellisen hyvin pimeässä hohtavat Neo-Brite insertit. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muutakuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200m saakka. 

Casio MT-G GPS G-Shock MTG-G1000RG-1AER Limited Edition kellon taulun näet myös pimeässä sillä mallissa on LED-valo. Rannekelloon voi myös asettaa ajastimen sekä hälytyksen / herätyksen. Lisäksi siinä on 1/20 osa sekuntin tarkkuudella mittaava kronografi. Siinä on myös maailmanaika ja kaksoisaikaominaisuus, eli voit asetta kelloon kaksi aikaa, toiseksi kotimaasi ajan, ja toiseksi vaikka lomakohteesi ajan. Se kertoo sinulle kun paristo alkaa olla lopussa, ja voit asettaa sen koska vain virransäästötilaan. GPS vastaanoton taki kellon voi myös asettaa lentotilaan. Sen akku kestää täydellä latauksella noin 7 kuukautta. Kellon leveys on 54,7 mm ja paksuus 16,9 mm ja se painaa 198g. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24152
Brändi Casio
Väri Musta
Sukupuoli Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ominaisuudet GPS-aika
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 54
Rungon väri Kulta
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita