Cluse CL61006 Triomphe Gold/Black/Black

d:Clusen kuvankauniissa Triomphe CL61006 -rannekellossa on todellista taikaa. Gold/Black/Black -mallissa hurmaavat kullanvärinen messinkirunko ja aito, musta nahkaranneke. Rungon halkaisija on 33 mm ja rannekkeen leveys 16 mm. Näin ollen myös Clusen Minuit-sarjan rannekkeet ovat yhteensopivia tämän kellomallin kanssa. Cluse-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33400

;
99,95 €
    • Cluse CL61006 Triomphe Gold/Black/Black on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Cluse CL61006 Triomphe Gold/Black/Black

Cluse CL61006 Triomphe Gold/Black/Black

Tuotekoodi: 33400

Cluse CL61006 Triomphe Gold/Black/Black 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

99,95 €

Tuotekuvaus

Clusen kuvankauniissa Triomphe CL61006 -rannekellossa on todellista taikaa. Gold/Black/Black -mallissa hurmaavat kullanvärinen messinkirunko ja aito, musta nahkaranneke. Rungon halkaisija on 33 mm ja rannekkeen leveys 16 mm. Näin ollen myös Clusen Minuit-sarjan rannekkeet ovat yhteensopivia tämän kellomallin kanssa.

Cluse-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33400
Brändi Cluse
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn CL61006

Pieni hetki