Cluse La Roche CL40010 Rose Gold/Marble/White

d:Marmorisen kellotaulunsa ansiosta jokainen Cluse La Roche CL40010 -rannekello on ainutlaatuinen! Tämä hurmaava Rose Gold/Marble/White -malli on erittäin viehättävä lisä asustevalikoimiisi. Kellon runko on 38 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 18 mm leveän nahkarannekkeen voi helposti vaihtaa myös La Boheme -sarjan rannekkeisiin. Cluse -kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32738

;
97,00 €
    • Cluse La Roche CL40010 Rose Gold/Marble/White on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Cluse La Roche CL40010 Rose Gold/Marble/White

Cluse La Roche CL40010 Rose Gold/Marble/White

Tuotekoodi: 32738

Cluse La Roche CL40010 Rose Gold/Marble/White 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

129,95 €

97,00 €

Tuotekuvaus

Marmorisen kellotaulunsa ansiosta jokainen Cluse La Roche CL40010 -rannekello on ainutlaatuinen! Tämä hurmaava Rose Gold/Marble/White -malli on erittäin viehättävä lisä asustevalikoimiisi. Kellon runko on 38 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 18 mm leveän nahkarannekkeen voi helposti vaihtaa myös La Boheme -sarjan rannekkeisiin.

Cluse -kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32738
Brändi Cluse
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn CL40010

Pieni hetki