Cluse Minuit CL30067 Dark Grey

d:Cluse Minuit CL30067 Dark Grey -rannekello tekee yksinkertaisesta kaunista. Harmaan sävyt korostavat upeasti kellon muotoilua ja viimeisen silauksen tyylille antaa näyttävä sunray-kellotaulu. Tässä mallissa runko on halkaisijaltaan 33 mm ja valmistettu messingistä. 16 mm leveän teräsrannekkeen voit helposti vaihtaa myös muihin Minuit -sarjan rannekkeisiin. Kaikki Cluse -kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33380

;
99,95 €
    • Cluse Minuit CL30067 Dark Grey on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Cluse Minuit CL30067 Dark Grey

Cluse Minuit CL30067 Dark Grey

Tuotekoodi: 33380

Cluse Minuit CL30067 Dark Grey 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

99,95 €

Tuotekuvaus

Cluse Minuit CL30067 Dark Grey -rannekello tekee yksinkertaisesta kaunista. Harmaan sävyt korostavat upeasti kellon muotoilua ja viimeisen silauksen tyylille antaa näyttävä sunray-kellotaulu. Tässä mallissa runko on halkaisijaltaan 33 mm ja valmistettu messingistä. 16 mm leveän teräsrannekkeen voit helposti vaihtaa myös muihin Minuit -sarjan rannekkeisiin.

Kaikki Cluse -kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33380
Brändi Cluse
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn CL30067

Pieni hetki