Diesel DZ4354 Stronghold Chronograph

d:Diesel DZ4354 Stronghold Chronograph-kello on jämerä ja näyttävä ajan näyttäjä. Kellon runko on valmistettu savunharmaan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä ja hiekan värinen ranneke on aitoa nahkaa. Ominaisuuksina kellosta löytyy myös ajanotto 30 minuuttiin saakka, erillinen sekuntiosoitin, 24h näyttö sekä päivyri. Kellon rungon leveys on 51mm ja paksuus 12mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 24mm. Diesel kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30924

;
169,00 €
    • Diesel DZ4354 Stronghold Chronograph on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ4354 Stronghold Chronograph

Diesel DZ4354 Stronghold Chronograph

Tuotekoodi: 30924

Diesel DZ4354 Stronghold Chronograph 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

285,00 €

169,00 €

Tuotekuvaus

Diesel DZ4354 Stronghold Chronograph-kello on jämerä ja näyttävä ajan näyttäjä. Kellon runko on valmistettu savunharmaan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä ja hiekan värinen ranneke on aitoa nahkaa. Ominaisuuksina kellosta löytyy myös ajanotto 30 minuuttiin saakka, erillinen sekuntiosoitin, 24h näyttö sekä päivyri. Kellon rungon leveys on 51mm ja paksuus 12mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 24mm. Diesel kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30924
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 51 mm
Taulun väri Luonnonvalkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Multifunction
Rungon väri Hopea/harmaa
mpn DZ4354

Pieni hetki