Diesel DZ7389 Alrite Camo

d:Diesel DZ7389 Alrite Camo-kello on erilaisempaa kokonaisuutta etsivälle loisto-ostos. Kellon runko on valmistettu mustan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä ja camo-värityksellä varustettu ranneke on aitoa nahkaa jonka päällys on kangasta. Erikoisen tästä kellosta tekee se, että camo-väritys jatkuu kellotauluun saakka. Kellon rungon leveys on 46mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 22mm. Diesel kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30928

;
199,00 €
    • Diesel DZ7389 Alrite Camo on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ7389 Alrite Camo

Diesel DZ7389 Alrite Camo

Tuotekoodi: 30928

Diesel DZ7389 Alrite Camo 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

339,00 €

199,00 €

Tuotekuvaus

Diesel DZ7389 Alrite Camo-kello on erilaisempaa kokonaisuutta etsivälle loisto-ostos. Kellon runko on valmistettu mustan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä ja camo-värityksellä varustettu ranneke on aitoa nahkaa jonka päällys on kangasta. Erikoisen tästä kellosta tekee se, että camo-väritys jatkuu kellotauluun saakka. Kellon rungon leveys on 46mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 22mm. Diesel kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30928
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 46 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Musta
mpn DZ7389

Pieni hetki