Diesel Tumbler Chronograph DZ4493

d:Diesel Tumbler Chronograph DZ4493 -rannekellosta ei asennetta puutu. Punasävyinen mineraalilasi on suorastaan rikollisen näköinen, eikä musta väritys rungossa ja rannekkeessa ainakaan lievennä tuota vaikutelmaa. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Tässä mallissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko (48 mm) ja pehmeä silikoniranneke (26 mm). Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33250

;
179,40 €
-40%

Diesel Tumbler Chronograph DZ4493

Diesel Tumbler Chronograph DZ4493

Tuotekoodi: 33250

Diesel Tumbler Chronograph DZ4493 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

299,00 €

179,40 €

Tuotekuvaus

Diesel Tumbler Chronograph DZ4493 -rannekellosta ei asennetta puutu. Punasävyinen mineraalilasi on suorastaan rikollisen näköinen, eikä musta väritys rungossa ja rannekkeessa ainakaan lievennä tuota vaikutelmaa. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Tässä mallissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko (48 mm) ja pehmeä silikoniranneke (26 mm).

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33250
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 48 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4493

Pieni hetki