Garmin Forerunner 920XT Valkoinen/Punainen

Sku: 16070

349,00 €

Garmin Forerunner 920XT Valkoinen/Punainen

Lisää kuvia

Garmin Forerunner 920XT Valkoinen/Punainen

Tuotekoodi: 16070

Garmin Forerunner 920XT Valkoinen/Punainen 0 0

Loppu varastosta

Special Price 349,00 €

Hinta: 499,00 €

Tuotekuvaus

Huomaathan, että tämä pakkaus ei sisällä sykevyötä.

Garmin Forerunner 920XT on Garminin kaikkien aikojen kehittynein laite. Se on koko Forerunner kuntoilurannetietokoneiden lippulaiva, joka on ominaisuuksiltaan vailla vertaa. Paketti sisältää Forerunner 920XT White/Red sykemittarin, pikaohjeen ja lataus- ja datatelakan. Se on yksi parhaista tuotepakkauksista, mitä markkinoilta löytyy monilajiurheilua, kuten thriathlonia harrastaville. Garmin Forerunner 920XT on sulavalinjainen rannelaite, jonka mukavan tuntuinen ranneke tekee siitä miellyttävän ranteeseen. Tämän lisäksi siinä on iso ja helppolukuinen näyttö. Laite toimii loistavasti juostessa, uidessa tai pyöräiltäessä. Ja oikeastaan kaikissa muissakin urheilulajeissa! Laitteen akun kesto on enintään 24 tuntia täysillä ominaisuuksilla. Laitteelle myönnetään Garminin virallinen kahden vuoden takuu, ja se toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotepakkauksen täydellinen nimi on Garmin Forerunner 920XT Valkoinen/Punainen 010-01174-21.

Laitteessa on sisäänrakennettu tuki GPS- ja GLONASS -paikannuksille, jotka yhdessä mahdollistavat äärimmäisen tarkan paikantamisen.

Uinti:

Forerunner 920XT sopii hyvin uimiseen. Laitetta voi käyttää märkäpuvun kanssa ja se tallentaa useita tietoja uimiseen liittyen. Laite tallentaa uidun matkan, tahdin, vetojen määrän ja swolf -pisteet. Laitteessa on harjoitustenkirjaustoiminto, jonka avulla kirjaat harjoitukset altaalla ja lisäksi 2 lepoajastinta. Aika- ja matkahälytykset varmistavat, että pysyt tahdissa.

Pyöräily:

Nopeus-, poljinnopeus-, syke- ja tehomittareiden avulla tehostat pyöräilyharjoitteluasi. Forerunner 920XT käyttää ANT+ tekniikkaa. Voit täten liittää laitteen myös ANT+ -tehomittariin, jonka avulla saat voimatietoja.

Juoksu:

Käytettäessä yhdessä sykevyön (sykevyö ei kuulu pakkaukseen) kanssa antaa Garmin Forerunner 920XT laite monipuoliset tiedot ja palautteet juoksemisesta. Laitteesta näet kuljetun matkan, nopeuden, kulutetut kalorit. Näiden perinteisten tietojen lisäksi saat tietoja juoksun dynamiikasta. Laite ilmoittaa juoksurytmisi, pystysuuntaisen liikehdinnän ja maakosketuksen keston. Kellossa on lisäksi metronomiominaisuus, joka ohjaa juoksurytmiharjoittelua ja pitää sinut tavoitetahdissa värinä- ja äänihälytyksillä. Sykevyön kanssa käytettynä saat myös laitteen avulla arvion maksimaalisesta hapenottokyvystäsi.

Garmin Connect:

Garmin Connect palvelussa voit suunnitella, tallentaa ja jakaa suorituksiasi. 

Ominaisuudet:

  • Garmin Connect ja Garmin Training Center yhteensopiva
  • Vesitiivis 50 metriin (IPX7)
  • Ladattava lithium-ion akku. Akku kestää enintään 24 tuntia
  • Laitteen paino on 61 g
  • Näytön koko on 2,9 x 2.1 cm
  • Näytön resoluutio on 205x148 pikseliä K x L
  • Rannetietokoneen mitat: 4,8 x 5,5 x 1,27 cm

Pakkaus sisältää:

  • Forerunner 920XT White/Red rannetietokoneen
  • Pikaohjekirjan
  • Lataus- ja datatelakan

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16070
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita