House of Elliott Aura kaulakoru

d:‌Aura-joen mukaan nimetty House of Elliott Aura on kauniin yksinkertainen asuste. Tämä viehättävä kaulakoru on osa House of Elliottin pidettyä Suomi-mallistoa. Sinivalkoinen luomus on saatu aikaan yhdistelemällä toinen toistaan upeampia materiaaleja: lapislatsuli -korukiveä, seashell-helmiä, makeanvedenhelmiä ja kirkasta kristallia. Aura-kaulakoru sopii parhaiten v-aukkoisen yläosan kumppaniksi ja myös korun riipus on helposti vaihdettavissa. Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Tämän korun pituus on n. 50 cm ja helmien koko 6-12 mm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33137

;
51,00 €
-26%

House of Elliott Aura kaulakoru

House of Elliott Aura kaulakoru

Tuotekoodi: 33137

House of Elliott Aura kaulakoru 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

69,00 €

51,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

‌Aura-joen mukaan nimetty House of Elliott Aura on kauniin yksinkertainen asuste. Tämä viehättävä kaulakoru on osa House of Elliottin pidettyä Suomi-mallistoa. Sinivalkoinen luomus on saatu aikaan yhdistelemällä toinen toistaan upeampia materiaaleja: lapislatsuli -korukiveä, seashell-helmiä, makeanvedenhelmiä ja kirkasta kristallia. Aura-kaulakoru sopii parhaiten v-aukkoisen yläosan kumppaniksi ja myös korun riipus on helposti vaihdettavissa.

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Tämän korun pituus on n. 50 cm ja helmien koko 6-12 mm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33137
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi, Korukivi, Kristalli
Korun tyyppi Kaulakorut
Väri Harmaa, Hopea, Musta, Sininen, Valkoinen

Pieni hetki