Icetool Slim Can Leatherface

d:Icetool Slim Can Leatherface nuuskarasia on tarkoitettu pussinuuskalle, mutta se soveltuu myös irtonuuskalle. Tässä mallissa on kannessa nahkapinta, joka tekee kotelosta todella tyylikkään näköisen. Otathan huomioon, että purkki on kohtuullisen ohut, eli isoja määriä irtonuuskaa purkkiin ei mahdu. Icetool on suomalainen brandi, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa. Rasian halkaisija on 72mm ja korkeus on 15mm. Se on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimitetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta!Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.Voimme kaivertaa veloituksetta rasian takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 21161

;
49,50 €
Icetool Slim Can Leatherface 5 2
-10%

Icetool Slim Can Leatherface

Icetool Slim Can Leatherface

Tuotekoodi: 21161

Icetool Slim Can Leatherface 5 2

Varastossa (Määrä: 4) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

55,00 €

49,50 €

Tuotekuvaus

Icetool Slim Can Leatherface nuuskarasia on tarkoitettu pussinuuskalle, mutta se soveltuu myös irtonuuskalle. Tässä mallissa on kannessa nahkapinta, joka tekee kotelosta todella tyylikkään näköisen. Otathan huomioon, että purkki on kohtuullisen ohut, eli isoja määriä irtonuuskaa purkkiin ei mahdu. Icetool on suomalainen brandi, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa. Rasian halkaisija on 72mm ja korkeus on 15mm. Se on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimitetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta!

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Voimme kaivertaa veloituksetta rasian takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 21161
Brändi Icetool
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki