Komono Winston Monte Carlo Brown Pony W2555

d:Mikäli olet aina halunnut kellon karvaisella rannekkeella, nyt on onnenpäiväsi! Komono Winston Monte Carlo Brown Pony W2555 on todellakin ainutlaatuinen yksilö. Kenties olet ravimiehiä tai tahdot muuten vain hullutella ystäviesi kesken? Kummassakaan tapauksessa tämä kello ei takuulla jätä kylmäksi. Ranneke on materiaaliltaan aitoa nahkaa ja leveydeltään 20 mm. Hopeanvärisessä 42 mm rungossa on harjattu pinta ja kellotaulussa upea sunray-viimeistely. Sisäänsä kello kätkee laadukkaan japanilaisen koneiston. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35438

;
89,00 €
Komono Winston Monte Carlo Brown Pony W2555 3 1
    • Komono Winston Monte Carlo Brown Pony W2555 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Komono Winston Monte Carlo Brown Pony W2555

Komono Winston Monte Carlo Brown Pony W2555

Tuotekoodi: 35438

Komono Winston Monte Carlo Brown Pony W2555 3 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

Tuotekuvaus

Mikäli olet aina halunnut kellon karvaisella rannekkeella, nyt on onnenpäiväsi! Komono Winston Monte Carlo Brown Pony W2555 on todellakin ainutlaatuinen yksilö. Kenties olet ravimiehiä tai tahdot muuten vain hullutella ystäviesi kesken? Kummassakaan tapauksessa tämä kello ei takuulla jätä kylmäksi. Ranneke on materiaaliltaan aitoa nahkaa ja leveydeltään 20 mm. Hopeanvärisessä 42 mm rungossa on harjattu pinta ja kellotaulussa upea sunray-viimeistely. Sisäänsä kello kätkee laadukkaan japanilaisen koneiston.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35438
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Ruskea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 1 vuosi
mpn W2555

Pieni hetki