Michael Kors Darci Celestial Pavé ruusukulta MK4408

d:Michael Kors Darci Darci Celestial Pavé MK4408-rannekellossa on tyylikäs ilme, joka on saanut inspiraationsa juhla-aikojen kimalteesta. Kellossa on näyttävä tummaruskea kellotaulu, jossa on useita kristalliupotuksia, ja upotus jatkuu edelleen kellon kehällä. Kellotaulu on hieman kupera, mikä korostaa kristalliupotusta. Rungon leveys on 40 mm ja paksuus 8 mm. Rannekkeessa on helposti puettava linkkulukko. Michael Korsin kellot toimitetaan alkuperäisessä rasiassa, ja niillä on kahden vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37201

;
261,75 €
-25%

Michael Kors Darci Celestial Pavé ruusukulta MK4408

Michael Kors Darci Celestial Pavé ruusukulta MK4408

Tuotekoodi: 37201

Michael Kors Darci Celestial Pavé ruusukulta MK4408 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

349,00 €

261,75 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Darci Darci Celestial Pavé MK4408-rannekellossa on tyylikäs ilme, joka on saanut inspiraationsa juhla-aikojen kimalteesta. Kellossa on näyttävä tummaruskea kellotaulu, jossa on useita kristalliupotuksia, ja upotus jatkuu edelleen kellon kehällä. Kellotaulu on hieman kupera, mikä korostaa kristalliupotusta. Rungon leveys on 40 mm ja paksuus 8 mm. Rannekkeessa on helposti puettava linkkulukko. Michael Korsin kellot toimitetaan alkuperäisessä rasiassa, ja niillä on kahden vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37201
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen pituus 170 - 180 mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Kiven tyyppi Kristalli
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK4408

Pieni hetki