Michael Kors MK2797 Pyper

d:Michael Kors MK2797 Pyper -rannekellon pettämätön ulkonäkö toimii mainiosti kaikenlaisten asukokonaisuuksien kanssa. Aito 18 mm nahkaranneke on väriltään vaaleanharmaa ja 38 mm teräsrunko puolestaan hopeinen. Kellossa on mineraalilasi ja sen taulua kiertävät kirkkaat zirkoniakivet. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35107

;
199,00 €

Michael Kors MK2797 Pyper

Michael Kors MK2797 Pyper

Tuotekoodi: 35107

Michael Kors MK2797 Pyper 0 0

Väliaikaisesti loppu

199,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors MK2797 Pyper -rannekellon pettämätön ulkonäkö toimii mainiosti kaikenlaisten asukokonaisuuksien kanssa. Aito 18 mm nahkaranneke on väriltään vaaleanharmaa ja 38 mm teräsrunko puolestaan hopeinen. Kellossa on mineraalilasi ja sen taulua kiertävät kirkkaat zirkoniakivet.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35107
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn MK2797

Pieni hetki