Michael Kors MK4336 Sofie

d:Iloisesti kimaltava Michael Kors MK4336 on ehdottomasti yksi Sofie-malliston kauneimmista tuotteista. Kookas Michael Kors -logo kellotaulun keskellä ja vaaleanpunaiset asetaattipalat rannekkeen koristeena tekevät kokonaisuudesta ylvään ja samalla hyvin persoonallisen. Tässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kellossa runko on halkaisijaltaan 36 mm ja rannekke leveydeltään 14 mm. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33338

;
379,00 €

Michael Kors MK4336 Sofie

Michael Kors MK4336 Sofie

Tuotekoodi: 33338

Michael Kors MK4336 Sofie 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

379,00 €

Tuotekuvaus

Iloisesti kimaltava Michael Kors MK4336 on ehdottomasti yksi Sofie-malliston kauneimmista tuotteista. Kookas Michael Kors -logo kellotaulun keskellä ja vaaleanpunaiset asetaattipalat rannekkeen koristeena tekevät kokonaisuudesta ylvään ja samalla hyvin persoonallisen. Tässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kellossa runko on halkaisijaltaan 36 mm ja rannekke leveydeltään 14 mm.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33338
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Punakulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK4336

Pieni hetki