Michael Kors MK6579 Bradshaw

d:Michael Kors MK6579 Bradshaw -kellon rannekkeen palat on pinnoitettu vaaleanpunaisella kumilla, joten ranneke tuntuu todella mukavalta kädessä. Ominaisuuksina päivyri, viikonpäivänäyttö sekä 24h -näyttö. Kellon rungon leveys on 40mm ja paksuus 13mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 30mm. Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 31619

;
329,00 €
    • Michael Kors MK6579 Bradshaw on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Michael Kors MK6579 Bradshaw

Michael Kors MK6579 Bradshaw

Tuotekoodi: 31619

Michael Kors MK6579 Bradshaw 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

329,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors MK6579 Bradshaw -kellon rannekkeen palat on pinnoitettu vaaleanpunaisella kumilla, joten ranneke tuntuu todella mukavalta kädessä. Ominaisuuksina päivyri, viikonpäivänäyttö sekä 24h -näyttö. Kellon rungon leveys on 40mm ja paksuus 13mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 30mm. Michael Kors kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31619
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK6579

Pieni hetki