Monument koukkukorvakorut oksidoitu hopea 2126

d:Ylellinen Monument-korusarja on kultaseppämestari Mika Tarkkasen käsialaa. Malliston inspiraationa on toiminut vuonna 1967 valmistunut Eila Hiltusen Sibelius-monumentti. Korut olivat myös osa maamme itsenäisyyttä juhlistanutta Suomi 100 -kampanjaa. Alkuperäisen veistoksen luominen vaati Hiltuselta äärimmäistä sitkeyttä, aivan kuten sotiemme veteraaneilta nähtiin jo vuosikymmeniä aiemmin. Samat arvot heijastuvat nyt myös Tarkkasen ajattomaan korumallistoon. Monument koukkukorvakorut 2126 on valmistettu oksidoidusta hopeasta ja niiden riipuksien mitat ovat 8x18 mm. Tätä mallia on saatavilla lisäksi kirkkaammassa hopean sävyssä sekä valko- ja keltakultaisena. Kaikki upeat Monument-tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa ilman postikuluja.

Sku: 34498

;
63,00 €

Monument koukkukorvakorut oksidoitu hopea 2126

Monument koukkukorvakorut oksidoitu hopea 2126

Tuotekoodi: 34498

Monument koukkukorvakorut oksidoitu hopea 2126 0 0

Väliaikaisesti loppu

63,00 €

Tuotekuvaus

Ylellinen Monument-korusarja on kultaseppämestari Mika Tarkkasen käsialaa. Malliston inspiraationa on toiminut vuonna 1967 valmistunut Eila Hiltusen Sibelius-monumentti. Korut olivat myös osa maamme itsenäisyyttä juhlistanutta Suomi 100 -kampanjaa. Alkuperäisen veistoksen luominen vaati Hiltuselta äärimmäistä sitkeyttä, aivan kuten sotiemme veteraaneilta nähtiin jo vuosikymmeniä aiemmin. Samat arvot heijastuvat nyt myös Tarkkasen ajattomaan korumallistoon.

Monument koukkukorvakorut 2126 on valmistettu oksidoidusta hopeasta ja niiden riipuksien mitat ovat 8x18 mm. Tätä mallia on saatavilla lisäksi kirkkaammassa hopean sävyssä sekä valko- ja keltakultaisena. Kaikki upeat Monument-tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa ilman postikuluja.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34498
Brändi Monument
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Korvakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 2126

Pieni hetki