Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Dark Brown lompakko

d:Klassisen tummanruskea Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Dark Brown -lompakko on valmistettu Ranskassa, laadukasta italialaista nahkaa ja alumiinia hyväksikäyttäen. Lompakkoon mahtuu 1-6 korttia, jotka nousevat esiin porrastetusti, kun tuotteen kyljessä olevaa liipaisinta työnnetään kotelon suuta kohti. Zipper-malli poikkeaa muusta Cascade-sarjasta vetoketjutaskullaan, joka onkin toteutettu lompakon kylkeen erittäin näppärästi. Omaan lokeroonsa mahtuvat helposti myös kaiken kokoiset kuitit ja setelit. Nahkatasku on kiinnitetty alumiinirunkoon jämäkällä magneettilukituksella. Kaiken lisäksi Ögon Designs Cascade Wallet Zipper on myös RFID-suojattu, eli kortteja ei pysty etälukemaan niiden piileksiessä turvallisesti sen sisällä. Lompakko painaa 93 grammaa ja sen mitat ovat 68x97x25 mm. Kaikki Ögon-tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinkotelon kanteen esim. nimikirjaimet tai päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 33513

;
55,20 €
-20%

Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Dark Brown lompakko

Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Dark Brown lompakko

Tuotekoodi: 33513

Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Dark Brown lompakko 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

69,00 €

55,20 €

Tuotekuvaus

Klassisen tummanruskea Ögon Designs Cascade Wallet Zipper Dark Brown -lompakko on valmistettu Ranskassa, laadukasta italialaista nahkaa ja alumiinia hyväksikäyttäen. Lompakkoon mahtuu 1-6 korttia, jotka nousevat esiin porrastetusti, kun tuotteen kyljessä olevaa liipaisinta työnnetään kotelon suuta kohti. Zipper-malli poikkeaa muusta Cascade-sarjasta vetoketjutaskullaan, joka onkin toteutettu lompakon kylkeen erittäin näppärästi. Omaan lokeroonsa mahtuvat helposti myös kaiken kokoiset kuitit ja setelit. Nahkatasku on kiinnitetty alumiinirunkoon jämäkällä magneettilukituksella. Kaiken lisäksi Ögon Designs Cascade Wallet Zipper on myös RFID-suojattu, eli kortteja ei pysty etälukemaan niiden piileksiessä turvallisesti sen sisällä. Lompakko painaa 93 grammaa ja sen mitat ovat 68x97x25 mm. Kaikki Ögon-tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinkotelon kanteen esim. nimikirjaimet tai päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33513
Brändi Ögon Designs
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki