Pandora Family Roots 781988CZ hela

d: Pandora Family Roots 781988CZ on punakullan värinen, kirkkain zirkonioin koristeltu roikkuva hela, joka muistuttaa ihmisen elämässä siitä kaikkein tärkeimmästä - perheestä ja omista sukujuurista. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32196

;
79,00 €

Pandora Family Roots 781988CZ hela

Pandora Family Roots 781988CZ hela

Tuotekoodi: 32196

Pandora Family Roots 781988CZ hela 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

79,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandora Family Roots 781988CZ on punakullan värinen, kirkkain zirkonioin koristeltu roikkuva hela, joka muistuttaa ihmisen elämässä siitä kaikkein tärkeimmästä - perheestä ja omista sukujuurista.


Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32196
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Metalliseos
Mallisto Pandora Rosegold™, Riipushelat
Teema Emaloidut/värikkäät, Kivelliset, Perhe ja ystävyys
Väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn 781988CZ

Pieni hetki