Pandora Hearts of PANDORA Silver 797415CZ

d: Pandora Hearts of PANDORA Silver 797415CZ helassa on yksinkertainen muotoilu yhdistyy ylellisiin yksityiskohtiin. Hopeisen palan reunaa kiertävät sydänkuviot ja kirkkaat zirkoniat. Lisäksi sekä etu- että takapuolelta löytyy teksti 'PANDORA'. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32235

;
45,00 €

Pandora Hearts of PANDORA Silver 797415CZ

Pandora Hearts of PANDORA Silver 797415CZ

Tuotekoodi: 32235

Pandora Hearts of PANDORA Silver 797415CZ 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

45,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandora Hearts of PANDORA Silver 797415CZ helassa on yksinkertainen muotoilu yhdistyy ylellisiin yksityiskohtiin. Hopeisen palan reunaa kiertävät sydänkuviot ja kirkkaat zirkoniat. Lisäksi sekä etu- että takapuolelta löytyy teksti 'PANDORA'.


Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32235
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Kivettömät, Muut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797415CZ

Pieni hetki